Magunkról

A Sakret története

Egy jó ötlet nem ismer határokat

1936 Cincinnati, USA: Arthur C. Avril építőmérnök kifejlesztette a felhasználásra kész szárazhabarcsot, és a SAKRETE nevet adta neki, eredeztetvén a Sack=Sak=zsák és a concrete=Rete=beton. Európában a név SAKRET lett.

 Avril felfedezésével kezdetben felhasználásra kész, előrekevert szárazbeton és szárazhabarcs állt rendelkezésre, azóta találmányával és termékeivel az építkezési munkafolyamatok egyszerűsítéséhez, gyorsításához és a minőségi javulásához járul hozzá.

1966-ban került Európába a SAKRET ötlete. A SAKRET licencet elsőként Németország, Ausztria, Hollandia és Svájc vásárolta meg, és életre hívta a SAKRET Trockrenbeton GmbH & CO KG néven a licence tulajdonos társaságot. Ma a SAKRET Trockenbaustoffe Europa GmbH & CO KG berlini székhelyű társaság 33 európai SAKRET licence használót tömörít.

 Sakret egyike a világ legnagyobb szárazhabarcs gyártójának. Európa és Amerika szerte több mint 60 székhellyel van jelen. Európában a SAKRET licence használó vállalatait 26 gyártóbázis szolgálja ki. A fejlődés nem áll meg, a SAKRET továbbterjeszkedik.

Sakret Európában

A Sakret szárazhabarcs 1966-os németországi bevezetése után, a piaci jelenlét a hetvenes évek elejére a szomszédos országokra is kiterjedt. A Varsói Szerződés megszűnése után a Sakret úttörőként kezdte meg terjeszkedését a volt szocialista, kelet-európai államok irányába.


Jelenleg aktívan a következő európai országokban van jelen: Belgium, Németország, Észtország, Franciaország, Írország Észak-Írországgal együtt, Izland, Horvátország, Lettország, Lichteinstein, Litvánia, Luxemburg, Hollandia, Ausztria, Lengyelország, Skócia, Svájc, Szlovákia, Szlovénia, Csehország, Törökország, Ukrajna, Magyarország, Fehéroroszország és Ciprus.

A SAKRET márkanév üzleti partnereken keresztül jelen van még, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Angliában és Wales-ben, Finnországban, Görögországban, Norvégiában, Romániában, Szerbiában és Spanyolországban. A jövőre nézve, az Európa valamennyi országára kiterjedő piaci aktivitás biztosítása a Sakret licence tulajdonos társaság elsőrendű célja.

Sakret Magyarországon

Magyarországon 1999 óta van jelen a SAKRET. Az új gyár elkészültét követően a termelés 2000-ben kezdődött Jánossomorján. Az azóta eltelt évek alatt a piac meghatározó szereplőivé váltunk. Évről évre jelentős fejlődést értünk el, piaci szerepünk folyamatos növelése mellett.

A SAKRET Hungária termékei jelen vannak a habarcs, vakolat, esztrich, burkolástechnika, hőszigetelés, lőttbeton ill. csatornázási műtárgyak felületvédelme piacain.

Kiváló minőség, innováció, megbízhatóság. Ezek az irányadó értékek különösen fontosak számunkra. Arra törekszünk, hogy széles termékválasztékunkkal vevőink igényeit maradéktalanul kielégítsük.

Folyamatos és integrált termékfejlesztésünk lehetővé teszi, hogy új megoldásokat kínáljunk partnereinknek.

 Ügyfélorientált értékesítésünk megbízható partnerkapcsolatot jelent egyaránt kereskedő, kivitelező és magánfelhasználó ügyfeleink részére.

Aktuális

Második éve köszönti a SAKRET-Hungária Bt. vezetősége a jubiláló kollégákat, amely már-már hagyomány…
2021. szeptember. 23-24-én került megrendezésre a ÉPÜLETEINK ÉS MŰEMLÉKEINK konferencia, amelyen kiá…
Az Egri vár támfalának helyreállítási munkálatainál a SAKRET SM4PF S gyorskötésű, szálerősített lőtt…

Termékeinket folyamatos fejlesztés, minőségellenőrzés mellett, a felhasználói igényeket is szem előt

Üdvözöljük a profi burkolástechnika világában!

 

Vásároljon legalább 1 raklap FFK-Max Emelt minőségű