Hírek

 

Új csemperagasztók a SAKRET kínálatában

Sakret
2019. március 27.
Új csemperagasztók a SAKRET kínálatában

Eltérő felhasználáshoz megfelelő ragasztót


A piaci igényekhez igazodva a SAKRET három új hidegburkolati csemperagasztót fejlesztett a párhuzamos termékfejlesztés jegyében.

A korábbi kínálat három új taggal bővült:

 


- FKeMax C2TE – általános, beltéri ragasztási feladatokhoz. A terméket a jó ár/érték arány jellemzi, hiszen ha nem indokolt vagy szükséges felesleges plusz fizikai tulajdonságokért, jellemzőkért fizetni. A könnyű feldolgozhatóság párosul a jó anyagszükséglettel. A ragasztó jól alkalmazható 30x30-as gress- és kerámialapokhoz.

[FKeMax]

 


- FKA C2TE – a vizes helyiségek ideális csemperagasztója. Jó tapadóképesség jellemzi kenhető vízszigeteléseken is. Modern fürdőszobáink már nem képzelhetőek el vízszigetelés nélkül. Ezzel a ragasztóval könnyen lehet akár 35x35-ös lapokat is ragasztani ezeken a felületeken.

[FKA]

 


- FFK-Max C2TE S1 – a régi, jól bevált ragasztónk, az FFK továbbfejlesztett változata. Mindent tud, amit elvárunk egy S1 minősítésű burkolati ragasztótól. Felsorolni is nehéz, hogy mi mindenre alkalmas: kül- és beltéri felhasználás, a forgalomba lévő ásványi burkolólapokhoz szinte mindegyikéhez alkalmas akár 50x50-es lapméret esetén is. Alkalmazható konyhában, közlekedőn, nappaliban, fürdőben, medencékben stb.

[FFK-Max]


Fontos, hogy mindig a feladatra legalkalmasabb ragasztót válasszuk – és igen, ennek vannak gazdasági vonatkozásai is. A SAKRET kínálatában így már több, mint 10 csemperagasztó található és az érdeklődő a legtöbb hidegburkolási feladathoz megtalálja a legmegfelelőbb ragasztót. A termékek speciális tulajdonságairól és egyedi fizikai paramétereiről részletes információ a műszaki adatlapokban található.


Bővebb információ: www.sakret.hu, www.facebook.com/SakretHungaria« Vissza

 

Aktuális

Második éve köszönti a SAKRET-Hungária Bt. vezetősége a jubiláló kollégákat, amely már-már hagyomány…
2021. szeptember. 23-24-én került megrendezésre a ÉPÜLETEINK ÉS MŰEMLÉKEINK konferencia, amelyen kiá…
Az Egri vár támfalának helyreállítási munkálatainál a SAKRET SM4PF S gyorskötésű, szálerősített lőtt…

Termékeinket folyamatos fejlesztés, minőségellenőrzés mellett, a felhasználói igényeket is szem előt

Üdvözöljük a profi burkolástechnika világában!

 

Vásároljon legalább 1 raklap FFK-Max Emelt minőségű